torstai 27. tammikuuta 2011

Uutuuden tarve

Miksi oi miksi, kaikki hyväksi todettu vanha täytyy päivittää uuteen, vaikkei edellisessäkään olisi mitään vikaa? Etenkin yleensä kun ne uudet päivitykset on vielä niin kokeiluasteilla etteivät ne koskaan toimi ja lagaavat vain vielä pahemmin kuin vanhat.

En ymmärrä, miksi tuo lotjake rassaa omaa konettaan, kun aina pitää saada se ja tuo uusi päivitys (lopputuloksena se, että kun siinä on ne miljoona uutta, hieman hakusessa olevaa päivitystä, niin mikään ei toimi ja koko kone jökittää vielä entistä enemmän), mutta en kuitenkaan puutu asiaan, koska en kyseisen herran konetta joudu käyttämään, kun minulla on tämä omani. Mutta vielä vähemmän ymmärrän tuon turjakkeen pakkomiellettä päivittää koneeseeni Windows 7, vaikka aivan hyvin olin pärjännyt tähänkin asti Vistalla ja osasin jopa käyttää sitä (tietotekniset taitoni kun eivät ole aivan huippuluokkaa). Se jauho ja jauho ikuisuuden siitä, että seiska pitäisi saada tähänkin. En tosin missään vaiheessa ymmärtänyt, miksi se oli niin elintärkeää enkä ymmärrä vieläkään.

Nyt kun tuo sai tahtonsa lävitse ja askaroi tähän päivitykset niin tsädäm! Tämä toimii ihan väärin, puolet ohjelmista mitä tarvitsen puuttuu tästä, koska en itsekään muista mitä kaikkia olen käyttänyt, ja ne ohjelmat, mitkä tähän on laitettu takaisin ovat jotain kamalia uusia versioita, mitkä ovat väärän näköisiä ja toimivat väärin, silloin kuin ylipäänsä suostuvat toimimaan. Joten en käsitä, mitä uutta ja hienoa tässä sitten pitäisi olla.

Totta kyllä, en missään nimessä varsinaisesti kieltänyt tuota päivittämästä tätä, mutta eipä herra myöskään missään vaiheessa suoraan kysynyt, haluanko tähän sen seiskan. Jos olisin pysähtynyt ajattelemaan, mitä kaikkea se oikeasti meinasi, niin olisin kyllä kieltänyt, niin olisivat kaikki päässeet paljon helpommalla. Nyt kun vaan kiukuttelen, kun mikään ei toimi ja vannon päivittäväni tuon miehen uuteen versioon, kunhan keksin miten siinä voi onnistua. En minäkään mene vaihtamaan tuon tavaroita uusiin, vaan koska ne olisivat mun mielestä kivempia. Ehkä näköjään kuitenkin pitäisi ainakin harkita asiaa tuon kiusaksi.

Hienointahan tässä on se, ettei tuo mies edes käytä tätä minun konetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti